Tilbud

Odessa sengetøj i uld. Pude

995,00 DKK 795,00 DKK

Størrelse: 50 cm x 60 cm

Se også: Dyne og rullemadras ( underdyne )

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Uld sengetøj i Odessa serien er den absolutte top kvalitet. Ulden er en særligt udvalgt sortering. Den fineste Kamzug merino og den eksklusive Kashmir uld fra bjerggeder. En unik kombination, der giver et enestående naturhårs produkt. Blødhed, lethed, robusthed og slidstyrke går her op i en højere enhed. Alt det bedste fra naturhår er her integreret i Odessa sengetøjs serien.
Der er en høj forarbejdnings grad og hvert enkelt produkt bliver enkeltvist kontrolleret inden frigivelse til salg. Alle varer fremstilles i den høje Wollmark kvalitet.

Ulden er god til at optage overskydende fugt, og evt. ubehagelig svedlugt. Den er ventilerende og holder sengen varm og tør. Den høje grad af lanolin gør sengetøjet smudsafvisende og evt. snavs kan som regel fjernes med en børste. Husstøvmider kan ikke leve i ulden.

Denne pude i Odessa serien leveres med et aftageligt betræk. Det er muligt at regulere mængden af fiberfyldet. så pudens hårdhed kan tilpasses ens behov. En pude i den absolutte top kvalitet.