Tilbud

Odessa sengetøj i uld

5.995,00 DKK 2.995,00 DKK

Størrelse: ca. 135 cm x 200 cm
Kan evt. leveres i andre mål. Kontakt os for mere information.

Se også: Pude og rullemadras ( underdyne )

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Uld sengetøj i Odessa serien er den absolutte top kvalitet. Ulden er en særligt udvalgt sortering. Den fineste Kamzug merino og den eksklusive Kashmir uld fra bjerggeder. En unik kombination, der giver et enestående naturhårs produkt. Blødhed, lethed, robusthed og slidstyrke går her op i en højere enhed. Alt det bedste fra naturhår er her integreret i Odessa sengetøjs serien.

Der er en høj forarbejdnings grad og hvert enkelt produkt bliver enkeltvist kontrolleret inden frigivelse til salg. Alle varer fremstilles i den høje Wollmark kvalitet.
Ulden er god til at optage overskydende fugt, og evt. ubehagelig svedlugt. Den er ventilerende og holder sengen varm og tør. Den høje grad af lanolin gør sengetøjet smudsafvisende og evt. snavs kan som regel fjernes med en børste. Husstøvmider kan ikke leve i ulden.

Denne dyne i Odessa serien er fremstillet med uld på begge sider. Den er monteret med en indvendig syning samt med en diskret lynlås i den ene ende. Der er mulighed for at indlægge en ekstra fyldning ( medfølger ikke ) hvis det ønskes.