Alaska sengetøj i uld. Pude

695,00 DKK

Størrelse : 50 cm x 60 cm

Se også: Dyner og rullemadras ( underdyne )

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Uld sengetøj i Alaska serien er tæt, varm og robust. Den helt særlige sammensætning af den fine merino uld og den varme og tætte lama uld giver disse enestående fordele.
Alaska sengetøj er godt når du har tendens til at fryse om natten. Ulden har en høj grad af tæthed og er meget robust og slidstærk. Den er stærkt smudsafvisende og næsten vedligeholdelsesfri. Samt naturligvis fremstillet i den rigtige Wollmark kvalitet.

Ulden er god til at optage overskydende fugt og evt. ubehagelig svedlugt. Den er ventilerende og holder sengen varm og tør. Den høje grad af lanolin gør sengetøjet smudsafvisende og evt. snavs kan som regel fjernes med en børste. Husstøvmider kan ikke leve i ulden. Uld sengetøj benyttes ofte af allergikere.  Mennesker med gener fra gigt og reuma lidelser kan med fordel bruge sengetøj i uld.

Denne pude i Alaska serien leveres med et aftageligt betræk. Det er muligt at regulere mængden af fiberfyldet, så pudens hårdhed kan tilpasses ens behov. En god pude med et varmt og holdbart betræk i uld.