Magnetmadras

Viser alle 4 resultater

Her på siden er vores udvalg af madrasser, du vil når du køber en magnetmadras hos os, få en madras af højeste kvalitet og vi har altid gode lave kampagnepriser.
Vi forhandler nye forbedrede magnetmadrasser der kan både fås med eller uden trykaflastning. Betrækket er enten fremstillet i bomuld eller med lækker uld på liggesiden. Vores produkter har et højt antal magnetbaner og derfor vil du opleve at din magnetmadras har mange permanente magnetfelter.
Når du handler hos os, får du den ægte vare til de bedste lave priser. Der er altid gratis levering i Danmark.

Hos Welvido kan du vælge mellem to typer af madrasser, den kendte traditionelle magnetmadras og de nye magnetmadrasser der er fremstillet med trykaflastning.
Den traditionelle magnetmadras er kendetegnet ved at magnetbanerne er syet ind betrækket, som er af enten kunststof, bomuld eller uld. Hos Welvido vil du kun finde produkter, med betræk af enten bomuld eller uld, da vi mener det er de bedste alternativer.

Nedenfor kan du se en liste over hvilke madrastyper du kan vælge imellem:

Welvido Class: Det er en model med 14 magnetbaner, som er indsyet i et bomuldsbetræk. Denne model føres i alle standard størrelser. Priser fra kr. 1995,-

Welvido Royal: Denne model er med 14 magnetbaner, som er indsyet i et ca. 4 cm tykt betræk, som har uld på liggesiden og bomuld på undersiden. Denne model føres i alle standard størrelser. Priser fra kr. 2995,-

Welvido Lux: Denne model er med 14 magnetbaner, samt med ægte trykaflastning og et aftageligt vaskbart betræk i bomuld. Denne model føres i alle standard størrelser. Men kan efter aftale også bestilles i specialmål.   Priser fra kr. 3995,-

Welvido Flex: Denne model er med 14 magnetbaner, samt med ægte trykaflastning.  Leveres med det flexible magnet indlæg. Det betyder at magnet indlægget kan tages ud og benyttes i enhver anden seng. F. eks. i forbindelse med ferie el. lign. Det aftagelige betræk er i Merino/Kashmir uld og bomuld. Denne model føres i alle standard størrelser. Men kan efter aftale også bestilles i specialmål. Priser fra kr. 5495,-

I øjeblikket er der særlige tilbud.

Må alle sove på en magnetmadras?

Vi fraråder at bruge en magnetmadras hvis du har en pace-maker eller er gravid. Tal evt. med egen læge herom. En magnetmadras erstatter ikke anden behandling i sundhedsvæsnet. Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at få mere information. Ved at klikke på linket, kan du også læse mere om magnetterapi.

Ring gerne til os for at få personlig betjening på. Vore medarbejdere har alle personlige erfaringer med magnetmadrasser. Welvido er dagligt i kontakt med mennesker, der bruger en magnetmadras. Derfor har vi stor erfaring med brugen af en magnetmadras og kan videregive værdifuld information.
Vi mener det er vigtigt at kunden får en god rådgivning, så de får en god oplevelse med deres nye madras. Vi ønsker kun tilfredse kunder. Derfor rådgiver vi dig også, hvis en magnetmadras måske ikke er noget for dig. Så du kan trygt ringe og få en snak med os på tlf. 7199 7019.

Bestil din magnetmadras på tlf. 71 99 70 19 – eller bestil her på webshoppen, husk altid gratis levering i Danmark.