Info

Sengetøj i uld.

sengetøj i uld i den ægte Wollmark kvalitet.

Sengetøj i uld benyttes efterhånden af rigtig mange mennesker. For mange er ulddynen en del af et naturligt ønske om at opnå en god og tryg søvn. En ægte ulddyne tilpasser sig altid kroppens temperatur. Den er ventilerende for overskydende varme og sved. Samt en garant for en varm seng i den kolde tid.
Hos Welvido kan du kun købe uldsengetøj i den høje Wollmark kvalitet. Det indebærer en garanti for den højeste kvalitet med udvælgelse af de forskellige uldtyper. Produktionen af sengetøjet forgår under streng kontrol med overholdelse af krav om uldmængde, forarbejdning osv. Welvido får fremstillet sine uldvarer på en familieejet lille fabrik i Tyskland. Vi tager selv del i kvalitetssikringen. Sortimentet er nøje udvalgt, så ethvert behov kan opfyldes. I Danmark kan dette sortiment kun købes hos Welvido.
Der kan vælges mellem de fire uldserier, der alle opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Typen ” Nordic ” er robust og passer til de fleste. Typen ” Alaska ” er en meget tæt type og varmere, med en blanding af merino og uld fra lamaen. Typen ” Palma ” fremstilles i en helt unik merino sortering som er meget blød og lækker. Typen ” Odessa ” er det ultimative sengetøj i en meget høj kvalitet med kashmir uld.
Alle dyner er med uld på begge sider. Alle puder er med udtageligt fiberfyld. Så det altid er muligt af tilpasse pudens hårdhed.

Magnetmadrasser

optimal kvalitet for det bedste resultat

Magnetmadrasser fra Welvido kan du få både med og uden trykaflastning. Magnetmadrasser med trykaflastning har en kerne af Memory skum, der giver en optimal understøttelse af kroppen. Du oplever dermed en mere rolig og afbalanceret søvn.

Hvis du vælger modellerne “Lux” eller “Flex”, får du en madras med Memory skum og effektiv trykaflastning. Der er lang levetid og uanset vægt, 40 eller 140 kg, så vil du altid ligge optimalt. Hvis du vælger Welvido Flex med uld, vil du altid ligge tørt og ofte slipper du for gener fra lugten af sved. Du vil altid have en dejlig varm seng. Fås i alle størrelser fra 70 x 200 til 180 x 200.

Hvis du allerede har en god og dyr madras, har du ikke brugt dine penge forkert. Du kan i det tilfælde vælge en af de billigere typer, enten “Class” eller “Royal” magnetmadras. De har ingen trykaflastning, men samme magneteffekt, som de almindelige topmadrasser. Med 14 magnetbaner og min. 8-900 magnetfelter. Det højest mulige.

Kan alle bruge magnetmadrasser?

Det frarådes at sove på magnetmadrasser, hvis du har en pace-maker eller er gravid. I disse tilfælde er det vigtigt at tale med egen læge og følger deres anbefalinger.

Vi mener det er meget vigtigt, at du får den helt rigtige vejledning og rådgivning, når du første gang, skal ud og investere i en magnetmadras. Det er meget vigtigt, at du får lige præcis den type, model og størrelse der passer til dig og dine behov.

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 71 99 70 19 eller e-mail: info@welvido.dk, vi sidder klar til at hjælpe dig.